Ohje

Tekninen ongelma

Asenna Flash

Tarvitset Adobe Flash Playerin uusimman version pelataksesi Olokoa. Voit ladata sen ilmaiseksi tästä. Seuraa vain Adoben asennusohjeita, tai pyydä vanhempiasi avuksi!

Poista selaimen evästeet ja välimuisti

Välimuistin ja evästeiden tyhjentäminen on usein ratkaisu moneen ongelmaan. Kuinka tämän voi tehdä eri selaimilla vaihtelee selaimen mukaan.

Usein alla olevat ohjeet toimivat. Jos ne eivät kuitenkaan toimi, löydät internetistä lisää ohjeita kuinka tyhjentää välimuisti ja evästeet eri selaimilla, tai voit pyytää vanhempasi avuksesi!

1. Internet Explorer-selaimessa:

IE:n versiossa 8 historiatiedot poistetaan valikosta "Safety". Klikkaa kohtaa "Poista historiatietoja/Delete browsing history". Rastita sekä "Väliaikaistiedostot/Temporary internet files" että "Evästeet/Cookies" ja klikkaa "Poista/Delete".

IE:n vanhemmissa versioissa klikkaa Työkalut/Tools-valikkoa.
Valitse Internet-asetukset. Valitse kohta "Poista historiatietoja" ja paina poista/OK.

Käynnistä Internet Explorer uudelleen ja kirjaudu Olokoon.

2. Mozilla Firefox-selaimessa:

Klikkaa Työkalut/Tools-valikkoa. Valitse "Poista historiatietoja". Varmista, että "Väliaikaistiedostot" ja "Evästeet" on rastitettu, ja klikkaa "Poista tiedot". Käynnistä Mozilla Firefox uudelleen ja kirjaudu Olokoon.

Oloko lataa hitaasti!

Jos Oloko on erityisen hidas, tarkista ensiksi, että internet-yhteytenne on kunnossa. Jos käytät langatonta nettiä (eli nettijohto ei ole yhdistetty koneeseen), kannattaa kokeilla yhdistää johto koneeseen. Tämän pitäisi tehdä nettiyhteydestä nopeampi.

Eikö se auttanut? Sulje kaikki muut koneellasi auki olevat ohjelmat ja netti-ikkunat jotka pystyt.

Yhteyteni katkesi

Jos saat viestin, että yhteytesi Olokoon on katkennut kun yrität kirjautua sisään, kyseessä on todennäköisesti vain ohimenevä vika. Kannattaa ensiksi kokeilla kirjautua peliin uudelleen.

Jos tämä toistuu usein, suosittelemme, että tyhjennät internet-selaimesi evästeet sekä välimuistin.

Ohjelmistovaatimukset

Pelataksesi Olokoa tarvitset seuraavat ohjelmistot:

• Päivitetyn selaimen (Internet Explorer 8, Firefox 3.6 tai Opera 10).
  • Adobe Flash Playerin uusimman version. Klikkaa tästä, niin saat asennusapua uusimmen Flash Player -version lataamiseen.

Sivun alkuun